Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "I skuggan av Hollywood" by Tomas Wallengren # Book PDF Kindle ePub Free

I skuggan av Hollywood

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: I skuggan av Hollywood
  • Author : Tomas Wallengren
  • Release Date : January 11, 2020
  • Genre: Romance,Books,Fiction & Literature,Religion & Spirituality,Christianity,
  • Pages : * pages
  • Size : 1674 KB

Description

I den hÀr uppföljaren till Drömmen om Kalifornien fortsÀtter vi att följa Carl nÀr hans nyfunna tro pÄ Gud utvecklas, men ocksÄ utsÀtts för prövning. Ett jobb i Los Angeles stÀller ocksÄ hans och Felicias kÀrlek inför svÄra prov. Det som i vÀrsta fall skulle varit nÄgra svÄra mÄnader frÄn varandra, blir istÀllet en frÄga om liv och död, dÄ en tidigare god gÀrning visar sig ha en mycket mörk baksida.
I Skuggan av Hollywood tas viktiga och aktuella frÄgor kring kristen tro upp pÄ ett naturligt och enkelt sÀtt. Boken berör Àven sjÀlvbild och tar upp det viktiga Àmnet relationer frÄn flera olika hÄll. Dessutom visar boken pÄ vilken kraft det finns i den kristna tron och hur Gud kan vÀnda det svÄra i vÄra liv till nÄgot gott.
Sagt om Drömmen om Kalifornien:
... vĂ€gleder pĂ„ ett icke dömande sĂ€tt - vĂ€cker mer en lĂ€ngtan att söka sig nĂ€rmare Gud och hans vilja. Guld! – Frida Nyberg, pastor i Boden
... en fantastiskt bra roman. Har sĂ€llan skrattat och fĂ€llt sĂ„ mĂ„nga tĂ„rar ... Tomas har skrivit en enormt bra bok! – Stewen Lindberg, produktionstekniker
Tomas Wallengren har skrivit en bok som bÄde Àr lÀtt och rolig att lÀsa, men som Àven ger möjliga svar kring frÄgor om kristen tro som mÄnga stÀller sig. Han blev sjÀlv kristen nÀr han var 25 Är, dÄ han spelade i ett punkband och levde ett ganska hÄrt liv. Nu har han varit pastor i mÄnga Är och jobbar bÄde med ungdomar och vuxna. Vissa frÄgor har han lagt mÀrke till Äterkommer bÄde pÄ Alphakurser och under konfirmation.
I boken möter vi mÄnga av dessa frÄgor, sett ut Carls perspektiv, invÀvd i en spÀnnande roman. I skuggan av Hollywood Àr den andra delen i serien om Carl och Felicia. Den första heter Drömmen om Kalifornien och kom ut hösten 2017.


Books Free Download "I skuggan av Hollywood" PDF ePub Kindle